Työpaikat

KAKSI TALOUSHALLINNON PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

 

Eläköitymisten vuoksi haemme kahta taloushallinnon palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Lappeenrantaan. Mahdollisuus työskennellä osaksi myös Imatran toimipisteellä.
Vastuullasi on
taloushallinnon esimiestehtävät sekä palveluiden tuotanto. Tulevassa työssäsi johdat tiimisi kohti Great Place to Work® -menestystä, tuotat asiantuntijatiimisi kanssa palvelua kustannustehokkaasti ja laadukkaasti sekä vastaat taloushallinnon prosessien kehittämisestä.

Tarjoamme haastavan ja innostavan työnkuvan lisäksi mielenkiintoisen näköalapaikan koko julkista sektoria koskevaan maakuntauudistukseen, viihtyisän työyhteisön ja mahdollisuuksia kehittyä ja kehittää.

Edellytämme kokemusta esimiestyöstä sekä tuloksellisesta palveluiden johtamisesta ja kehittämisestä. Omaat vaikuttavat viestintätaidot, hyödynnät verkostoja ja edistät aktiivisesti palvelualueidemme välistä yhteistyötä sekä ymmärrät tietosuoja-asetuksen periaatteet ja vaatimukset. Lisäksi odotamme vahvoja IT- ja taloushallinnon järjestelmätaitoja, kokemusta vähintään yhdestä taloushallinnon osa-alueesta (kirjanpito, palkanlaskenta, myyntilaskutus, maksuliikenne, ostoreskontra, budjetointi, raportointi, taloussuunnittelu) sekä ymmärrystä projektien hallinnasta.


Vastuualueeseesi kuuluvat:
• Palveluiden tavoitteellinen johtaminen ja Saitan digistrategiaa tukeva kehittäminen
• Esimiestyön rutiinit ja menestyksekäs henkilöstöjohtaminen
• Palvelualueen budjetointi sekä talouden seuranta, analysointi ja palveluiden hinnoittelu
• Mittareiden suunnittelu, analysointi ja kehittäminen
• Sopimus- ja toimittajahallinta

Lisätietoja: Taloushallinnon palvelujohtaja Pirkko Kosonen p. 050 352 4449 (tavoitettavissa 5.2.2018 alkaen ).

Hakemukset palkkatoiveineen 31.3. mennessä tästä linkistä.


OTA YHTEYTTÄ

Saimaan talous ja tieto Oy
puh. 05 616 3700
saita.hallinto@saita.fi

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@saita.fi

Postiosoite
Saimaan talous ja tieto Oy
PL 18
53101 LAPPEENRANTA